0400 277 033

Maansiirto ja maa-aineskuljetus

Hiekkaa, multaa ja mursketta

Maa-ainekuljetuksemme sisältää erilaisten maa-ainesten siirrot ja kuljetukset. Meiltä maansiirto sujuu luotettavasti vuosikymmenien kokemuksella. Kotipaikkamme on Lapinlahden Varpaisjärvellä, mutta toimimme koko Pohjois-Savon alueella ja tarvittaessa kaikkialla Suomessa.

Maa-ainesten tuonti ja vienti

Viemme maa-ainekset rakennuksilta ja tuomme täyttömaata tilalle. Kuljetamme myös muut hiekat, kuten turva- eli hiekkalaatikkohiekat, täyttöhiekat ja mullat. Palveluissamme on myös murske-, sepeli- ja sorakuljetus. Lisäksi kuljetamme myös asfalttimassat tietyömaille tai pihoille.

Maansiirto tai maa-ainekuljetus rakennuksen työvaiheena tarkoittaa rakennuspaikan maa-aineen pintakerroksen nostamista ja siirtämistä pois. Viemme nostetun maan hyötykäyttöön täytemaaksi tai maa-aineksen huonon laadun mukaan myös kaatopaikalle.

Nykyaikainen kuljetuskalusto

Maanrakennuskuljetus vaatii asiantuntevan kuljettajan ja hyvän kaluston, jotta työ voidaan hoitaa turvallisesti. Kaluston tulee olla sellainen, että sillä voidaan kuljettaa mahdollisimman suuria määriä kerralla työn tehokkuuden optimoimiseksi. Meiltä löydät tehokkaan, ajanmukaisen kaluston sekä ammattitaitoiset kuljettajat, joilla on vuosien kokemus alalta.

Maa-ainesten tuonti ja vienti - Liikenne Ruotsalainen - VARPAISJÄRVI

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Kun tarvitset maa-aineskuljetuksen palveluita, ota yhteyttä! Voit tehdä tarjouspyynnön puhelimitse, sähköpostilla tai yhteystietolomakkeella.