Tehokas, toimiva ja turvallinen maa-aineskuljetus, sorakuljetus, lavettikuljetus ja maansiirto

Maansiirto ja maa-aineskuljetus

Maa-ainekuljetuksemme sisältää erilaisten maa-ainesten siirrot ja kuljetukset. Viemme maa-ainekset rakennuksilta ja tuomme täyttömaata tilalle. Kuljetamme myös muut hiekat, kuten turva- eli hiekkalaatikkohiekat, täyttöhiekat ja mullat. Palveluissamme on myös murske-, sepeli- ja sorakuljetus. Lisäksi kuljetamme myös asfalttimassat tietyömaille tai pihoille.

Maa-ainekuljetus rakennuksen työvaiheena tarkoittaa rakennuspaikan maa-aineen pintakerroksen nostamista ja siirtämistä pois. Viemme nostetun maan hyötykäyttöön täytemaaksi tai maa-aineksen huonon laadun mukaan myös kaatopaikalle. Maanrakennuskuljetus vaatii asiantuntevan kuljettajan ja hyvän kaluston, jotta työ voidaan hoitaa turvallisesti. Kaluston tulee olla sellainen, että voidaan kuljettaa mahdollisimman suuria määriä kerralla työn tehokkuuden optimoimiseksi.

Lavettikuljetus

Lavettikuljetus kattaa esimerkiksi maansiirtokoneiden kuljetukset ja siirrot sekä autojen kuljetuksen. Lavettikuljetus on kapasiteetiltaan 31 tonnia. Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta.

Kunnossapitopalvelut

Tarjoamme liikenneväylien ja alueiden kunnossapitopalveluja, kunnille, kaupungeille, yrityksille ja yksityisille. Teemme teiden tasoitusta, lumen aurausta ja lumen kuljetusta sekä hiekoitusta ja suolausta.

Tarjoamme kuljetuksia ja kunnossapitopalveluja niin sopimuspohjaisina kuin kertaluontoisinakin sekä yrityksille että yksityisille. Kun tarvitset ammattitaitoista kuljetuspalvelu, ota yhteyttä ja tee tarjouspyyntö.