0400 277 033

Monipuolinen kuljetusliike Pohjois-Savossa

Laadukasta kuljetuspalvelua jo yli 50 vuotta

Liikenne Ruotsalainen Oy on pitkän linjan kuljetusliike Lapinlahden Varpaisjärvellä Pohjois-Savossa. Tarjoamme luotettavaa ja turvallista kuljetuspalvelua laadukkaalla kalustolla.

1960-luvulta asti tähän päivään

Yrityksemme toiminta on alkanut jo 1960-luvulla. Autoilija Pentti Ruotsalaisen perustama kuljetuspalvelu aloitti puutavaran kuljetuksella Pohjois-Savossa. Vuodesta 1987 alkaen yrityksemme on toiminut lähinnä maanrakennusalan kuljetuspalveluna. Vuonna 2004 yritystoimintaan lisättiin kaivinkoneurakointi ja samalla nimi vaihtui Kaivu- ja Kuljetuspalvelu Ruotsalaiseksi.

Vuonna 2012 aloitettiin sukupolvenvaihdos ja vastuu yrityksestä siirtyi Markku ja Marko Ruotsalaiselle. Samalla yritys jaettiin kahteen eri toimialaan: kuljetukseen ja maanrakennukseen. Liikenne Ruotsalaisen toimitusjohtajana toimii Markku Ruotsalainen ja Maansiirto Ruotsalaista johtaa Marko Ruotsalainen. Liikenne Ruotsalainen kuljettaa maa-aineksia ja maansiirtokoneita. Maansiirto Ruotsalainen tarjoaa kaivinkoneurakointia ja maa-ainesten myyntiä.

Maanrakennus-, maansiirto- ja kuljetuspalvelut

Yritykset toimivat tiiviisti ja pitkän historian myötä luontevasti yhteistyössä, minkä ansiosta toiminta asiakkaiden kanssa on luotettavaa ja sujuvaa. Yhdessä yritykset tarjoavat kattavat maanrakennus-, maansiirto- ja kuljetusalan palvelut. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Maanrakennus-, maansiirto- ja kuljetuspalvelut - Liikenne Ruotsalainen Oy

Toimintaperiaate

Toimintaperiaatteitamme ovat laatuhakuisuus, tehokkuus ja vaivattomuus. Hyödynnämme vankkaa kokemusta ja yrityksen pitkää historiaa, joiden avulla tulemme olemaan kilpailukykyinen ja vakaa kuljetusalan yritys myös jatkossa.

Kalusto

Käytössämme oleva kalusto on laadukas ja luotettava. Liikenne Ruotsalaisella on kaksi kasettiautoa maa-aineskuljetuksia varten sekä yksi lavetti esimerkiksi maanrakennuskoneiden tai autojen kuljetuksiin. Perävaunulavetin kantokapasiteetti on 31 tonnia.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!