Olemme luotettava ja turvallinen kuljetuspalvelu, käytössämme on laadukas kalusto

Mikä on Liikenne Ruotsalainen?

Yrityksemme toiminta on alkanut jo 1960-luvulla. Autoilija Pentti Ruotsalaisen perustama kuljetuspalvelu aloitti puutavaran kuljetuksella Pohjois-Savossa. Vuodesta 1987 alkaen yritys on toiminut lähinnä maanrakennus alan kuljetuspalveluna. Vuonna 2004 yritystoimintaan lisättiin kaivinkoneurakointi ja nimi vaihtui Kaivu- ja Kuljetuspalvelu Ruotsalaiseksi.

Vuonna 2012 aloitettiin yrityksen sukupolvenvaihdos Markku ja Marko Ruotsalaiselle. Samalla yritys muutettiin kahteen eri toimialaan kuljetukseen ja maanrakennukseen. Liikenne Ruotsalaisen toimitusjohtajana toimii Markku Ruotsalainen ja Maansiirto Ruotsalaista johtaa Marko Ruotsalainen. Liikenne Ruotsalainen kuljettaa maa-ainekset ja maansiirtokoneet. Maansiirto Ruotsalainen tarjoaa kaivinkoneurakointia ja maa-aineksen myyntiä. Yritykset toimivat tiiviisti ja pitkän historian vuoksi luontevasti yhteistyössä, joten toimintamme asiakkaiden kanssa on luotettavaa ja sujuvaa. Yhdessä tarjoamme kattavan maanrakennus-, maansiirto sekä kuljetusalan palvelut. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Toimintaperiaatteitamme ovat laatuhakuisuus, tehokkuus ja vaivattomuus. Hyödynnämme vankkaa kokemusta ja yrityksen pitkää historiaa, joiden avulla tulemme olemaan kilpailukykyinen ja vakaa
kuljetusalanyritys myös jatkossa.

Kalusto

Käytössämme oleva kalusto on laadukas ja luotettava kuljetuskalusto. Liikenne Ruotsalaisella on kaksi kasettiautoa maa-aineskuljetuksiin sekä yksi lavetti, esimerkiksi maanrakennuskoneiden tai autojen kuljetukseen. Perävaunulavetin kanto kapasiteetti on 31 tonnia.