Kuljetusliike Pohjois-Savossa

Laadukasta kuljetuspalvelua jo yli 50 vuotta

Liikenne Ruotsalainen Oy on pitkän linjan kuljetusliike Lapinlahden Varpaisjärvellä Pohjois-Savossa. 

1960-luvulta asti tähän päivään

Yrityksemme toiminta on alkanut jo 1960-luvulla. Autoilija Pentti Ruotsalaisen perustama kuljetuspalvelu aloitti puutavaran kuljetuksella Pohjois-Savossa. Vuodesta 1987 alkaen yrityksemme on toiminut lähinnä maanrakennusalan kuljetuspalveluna. Vuonna 2004 yritystoimintaan lisättiin kaivinkoneurakointi ja samalla nimi vaihtui Kaivu- ja Kuljetuspalvelu Ruotsalaiseksi.

Vuonna 2012 aloitettiin sukupolvenvaihdos ja vastuu yrityksestä siirtyi Markku ja Marko Ruotsalaiselle. Samalla yritys jaettiin kahteen eri toimialaan: kuljetukseen ja maanrakennukseen. . Liikenne Ruotsalainen kuljettaa mm. maa-aineksia  ja Maansiirto Ruotsalainen tekee aliurakoitsijana maa-aineksien seulontaa Savon Kuljetus Oy:lle.

Maa-ainesten tuonti ja vienti

Viemme maa-ainekset rakennuksilta ja tuomme täyttömaata tilalle. Kuljetamme myös muut hiekat, kuten turva- eli hiekkalaatikkohiekat, täyttöhiekat ja mullat. Palveluissamme on myös murske-, sepeli- ja sorakuljetus. Lisäksi kuljetamme myös asfalttimassat tietyömaille tai pihoille.

Maansiirto tai maa-ainekuljetus rakennuksen työvaiheena tarkoittaa rakennuspaikan maa-aineen pintakerroksen nostamista ja siirtämistä pois. Viemme nostetun maan hyötykäyttöön täytemaaksi tai maa-aineksen huonon laadun mukaan myös kaatopaikalle.

Nykyaikainen kuljetuskalusto

Maanrakennuskuljetus vaatii asiantuntevan kuljettajan ja hyvän kaluston, jotta työ voidaan hoitaa turvallisesti. Kaluston tulee olla sellainen, että sillä voidaan kuljettaa mahdollisimman suuria määriä kerralla työn tehokkuuden optimoimiseksi. Meiltä löydät tehokkaan, ajanmukaisen kaluston sekä ammattitaitoiset kuljettajat, joilla on vuosien kokemus alalta.

Käytössämme on mm. kaksi Scania merkkistä kasettiautoa maa-aineskuljetuksia varten, 1 neliakselinen Scania maa-aineskuljetuksiin ja tienhoitourakoihin.