Maa-aineskuljetukset Varpaisjärveltä koko Pohjois-Savoon

Kysy lisää palveluistamme

Liikenne Ruotsalainen Oy tarjoaa tukikohdastaan Varpaisjärveltä käsin maa-aineskuljetukset kaikkialle Pohjois-Savon alueelle. Hoidamme kuljetukset vankalla ammattitaidoilla ja kokemuksella asiakkaan toiveiden mukaan.

Maa-aineskuljetusten ohella hoidamme teiden kunnossapitoa Pohjois-Savon alueella.


Valtaosa asiakkaistamme tulee Savon Kuljetus Oy -ajovälityskeskuksen kautta, mutta voit ottaa suoraan yhteyttä meihin. Annamme mielellämme lisätietoa palveluistamme.

Luotettavat ja kustannustehokkaat maa-aineskuljetukset

Kuljetuspalvelumme kattaa kaikenlaisten maa-ainesten kuljetuksen. Hoidamme täsmällisesti, turvallisesti ja joustavin aikatauluin maa-aineskuljetuksia sekä esimerkiksi kalkki- ja biotiittikuljetuksia Pohjois-Savon alueella.


Maa-aineksista kuljetamme muun muassa soran, sepelin, murskeen, hiekat, kivet, moreenin, täytehiekan ja täytemaan. Tuomme myös esimerkiksi pihallesi piharakennusainekset, kuten kivet ja singelit. Kysy myös muiden maa-ainesten kuljetuksista!


Hoidamme kuljetuksia sekä yrityksille että yksittäisille kuluttajille ja kotitalouksille. Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja kerro toiveistasi! Mikäli tarvitset myös maansiirtopalveluita, kuten maa-aineen nostamista ja siirtoja, saat palvelut kätevästi Maansiirto Ruotsalaiselta.

Teiden kunnossapitopalvelut

Kuljetuspalveluiden ohella olemme erikoistuneet myös teiden kunnossapitotöihin, joita toteutamme kuorma-autolla. Teemme alueurakoita sopimuksen mukaan Savon Kuljetuksen kautta, mutta voit kysyä kunnossapitopalveluita lisäksi suoraan meiltä. Hoidamme tehokkaasti myös kertaluontoiset kunnossapitotyöt, jos esimerkiksi sääolot ovat jättäneet tiesi erityisen huonoon kuntoon.

Palveluihimme kuuluvat:

  • Tien tasoitus

  • Lumen auraus

  • Lumen kuljetus

  • Hiekoitus.